Търси

Тиймбилдинг

Турист Спорт Холидейс ЕООД превръща Вашите корпоративни събития в приятни и вълнуващи изживявания, съчетаващи деловата работа със спорт, туризъм и забавления.

Предлагаме корпоративно обслужване с внимание към всеки детайл от пътуването. Така даваме възможност на нашите корпоративни клиенти да се фокусират върху своите бизнес задачи.

Ние организираме за Вас различни по вид и мащаб корпоративни събития: тиймбилдинг, спортни прояви, продуктови презентации, изложения, конгреси, бизнес форуми, симпозиуми, дискусии, семинари, конференции, фестивали, фирмени тържества и др.

Работим с професионални екипи с дългогодишен опит и  можем да Ви осигурим хотелска анимация, организиране и провеждане на тиймбилдинг програми на открито, на закрито и смесени модули. Наблягаме на движението, динамиката, спорта, екипната работа, забавлението и обучението.

Тиймбилдингът е един от най-добрите начини за сплотяване на колектива чрез изживявания, прекарани в приятна атмосфера, извън работното място. В резултат на това, максимално се оптимизира работата във фирмата/организацията, което води до увеличаване на финансовите показатели на фирмата/организацията.

Тиймбилдинг програмите се съставят според нуждите и целите на вашия екип, в зависимост от това дали екипът е под стрес, дали искате да подобрите комуникацията или да създадете нов по-успешен екип, или просто искате да напуснете офиса и да прекарате известно време заедно сред отпускаща и приятна атмосфера.

Осигуряваме конференти зали и работни помещения с различен капацитет и оборудвани с професионална техника; площи за представяне на продукти на фирмите; зареждане на залата с вода, пособия за писане; организиране на кафе-паузи; бизнес и официални обеди и вечери, коктейли, гала вечери и различни развлекателни програми /караоке, тематични вечери, томболи с награди, ангажиране на водещ и дисководещ/; осигуряване на печатни материали, украса, рекламно обезпечаване и др.

Поставете Вашите изисквания и ние ще създадем най‐подходящата  тиймбилдинг програма, адаптирана специално за Вашия екип!