Търси

Ivka

369€
Хотел Ivka е модерен 3-звезден хотел, разположен на полуостров Лапад. Работи целогодишно и има директна автобусна връзка със Стария град. Със своите добри условя и отлични услуги, той е идеален избор за всеки от Вас!

Иформация за пакета (хотели)

Ivka DBL BB ***
Държава: Хърватска
Курорт/град: Дубровник
[Местоположение:]
Хотел IVKA е нов, 3-звезден хотел, разположен на полуостров Лапад. Хотелът работи целогодишно.
Разстояние до:
Стария град- 10 минути с автобус или кола; 30 минути пеша
Плажа - 10 минути пеша
Автобусна спирка – 50 м
Летище Дубровник – 25 минути с кола или автобус

[Настаняване:]
73 стаи /1 апартамент, 6 фамилни стаи, 4 стаи за инвалиди/
Хотелът разполага със 73 стаи, които са оборудвани с :
* телефон
* сателитна телевизия
* интернет достъп
* сейф
* сешоар
* климатик
Повечето стаи имат балкон

[Услуги в хотела:]
* паркинг /безплатен за гости на хотела/
* гараж /безплатен за гости/
* аперитив бар
* а-ла-карт ресторант
* обмяна на валута
* рент-а-кар
*асансьор

Информация за екскурзиите предвидени в този пакет

Дубровник - панорамна и пешеходна полудневна екскурзия
„Този, който търси рая на Земята трябва да посети Дубровник” Бърнард Шоу Тази екскурзия ще Ви разкрие най-красивите места в Стария град и ще Ви даде възможност за прекрасни панорамни снимки от високо. Ще продължите пеша своята обиколка из града, включен в списъка на ЮНЕСКО за защитено културно наследство. Този древен град заобиколен от укрепления и крепостни стени е съкровищница на архитектурни и културни шедьоври, съхранени през вековете. Крепостните стени обграждащи града (1940 м дължина) са смятани за най–здравите укрепления в Европа. От тях се открива прекрасна гледка към целия град. По време на пешеходния тур ще може да посетите Францисканскя манастир и да разгледате колекцията от средновековни картини. Ще минете по главната улица Stradun и фонтана Онофио. Разходката по тесните улички ще Ви запознае с историята и културата на този магнетичен град. * Oриентировъчен план на екскурзията: 15:30 - Начало на обиколката по забележителностите. 16:30 - По желание посещение на Franciscan Monastery и Старата аптека (входните такси се плащат на място. Свободно време за индивидуална разходка. 18:30 - Панорамна обиколка и спирка за снимки. 19:00 - Отпътуване към хотела. ** В зависимост от трафика, последователността може да бъде променена. * Eкскурзията се заявява предварително от България и се провежда на Руски език! * Провежда се на 29.12.2018. * Цената включва: трансфер и екскурзовод. * Минимален брой участници за провеждане на екскурзията: 25 души.
Черна гора - целодневна екскурзия
Има много малко места, които могат да се сравнят с естествената красота на Которския залив, много често оприличаван на Норвежките фиорди. Многобройни малки градчета всяко от тях изпълнено с исторически и културни забележителности следват едно след друго. Пътувайки покрай залива ще може да посетите градчето Пераст, от където ще се качите на малка лодка, за да стигнете до островчето наричано „Богородица на скалата”. Следващата спирка е Котор, град известен с традициите си в мореплаването и търговията. Заедно местния екскуровод ще посетите катедралата Свети Трифон, която е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Ще имате малко свободно време за самостоятелни разходки и пазаруване. * Oриентировъчен план на екскурзията: 08:00 - Пристигане на граница Karasovici. Преминаване през залива Boka Kotorska. Спирка за снимки. 09:45 - Пристигане в Пераст. Пътуване с лодка до островчето наричано „Богородица на скалата” и посещение на църквата. 11:30 - Отпътуване за Котор. 12:00 - Пристигане в Котор и обиколка на забележителностите с местен екскурзовод. 12:45 - Свободно време за индивидуална разходка. 15:30 - Отпътуване от Котор. Пътуване с ферибот от Лепетане до Каменари. 18:00 - Пристигане в Дубровник и трансфер по хотелите. ** В зависимост от трафика, последователността може да бъде променена. * Eкскурзията се заявява предварително от България и се провежда на Руски език! * Валута - евро. * За тази екскурзия е необходим валиден международен паспорт! * Провежда се на 31.12.2018. * Цената включва: трансфер, екскурзовод, входен билет за острова „Богородица на скалата”. * Минимален брой участници за провеждане на екскурзията: 25 души.
Мостар – целодневна екскурзия
Запознайте се с най-южната част от Босна и Херцеговина, район с богато историческо минало, в който се срещат различни култури и религии. Отпътуване на север по Адриатическото крайбрежие до град Неум. По пътя към Мостар спиране в град Počitelj, един от впечатляващите образци на ориенталската архитектура, разположен на хълмовете над реката. Навлизане навътре по поречието на живописната река Неретва до град Мостар, развил се като важен търговски център в миналото. Разглеждане на града, включен през 2005 г. в списъка на ЮНЕСКО – Стария мост, пъстроцветните пазари с традиционни занаятчийски изделия, Джамията и типичните турски къщи. Свободно време за обяд (Не е включен в цената). Отпътуване обратно за Дубровник. * Oриентировъчен план на екскурзията: 09:15 - Спиране за кратко в Неум. Отпътуване към Počitelj, кратък престой. 12:00 - Пристигане в Мостар. Посещение на забележителности на града с екскурзовод. 13:00 - Свободно време за индивидуална разходка. 16:00 - Отпътуване от Мостар. 17:15 - Спиране за кратко в Неум. 18:45 - Пристигане в Дубровник и трансфер по хотелите. ** В зависимост от трафика, последователността може да бъде променена. * Eкскурзията се заявява предварително от България и се провежда на Руски език! * Валута - босненска конвертируема марка. * За тази екскурзия е необходим валиден международен паспорт! * Провежда се на 30.12.2018. * Цената включва: трансфер и екскурзовод. * Минимален брой участници за провеждане на екскурзията: 25 души.
Цени
 
стандартна стая (нощувка със закуска)
Начална дата Крайна дата Крайна дата за рани записвания Групови цени Настанявания Цена в евро Вид на промоцията
2019-04-26 2019-04-29 на човек в стая с 2 легла 389€ n/a
2019-04-26 2019-04-29 на човек в стая с 1 легло 477€ n/a
2019-04-26 2019-04-29 за трети човек в стая с 2 легла 369€ n/a
2019-04-26 2019-04-29 2 възрастни и 1 дете /02-11.99/ в 1 стая 1084€ n/a
Цената включва: * Изпращане на летище София от представител на туроператора; * Самолетен билет с ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ: София-Дубровник-София на ALK Airlines; * Летищни такси 90 евро на възрастен/дете; * Посрещане на летище Дубровник от представител на туроператора в Хърватска; * Групов трансфер: летище-хотел-летище; * Местна туристическа такса; * Настаняване за 3 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел; * Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец.
Цената НЕвключва: * Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени. Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивнато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/. * Допълнителни екскурзии. * Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 5,20 евро за 5 дни. * Застраховка „Отмяна на пътуване“ при ЗАД Армеец.
Задължително се плаща за: * Горивна такса * Доплащане за застраховка за възрастни от 70 до 80 г.: 4 евро за 4 дни.
Доплащане по желание за: * Екскурзии по желание, които се заявавят предварително от България. Провеждат се на руски език! * Застраховка „Отмяна на пътуване“ при ЗАД Армеец.
Програма по дни: ден първи - 26.04.2019 Програмата започва с изпращане на летище София от представител на туроператора за чартърен полет от София до Дубровник. След кацане на летище Дубровник Ви очаква представител на туроператора в Хърватска за трансфер до избрания от Вас хотел. Предстои информационна среща с цел представяне на дестинацията и района, Вашия хотел и организираните за Вас допълнителните мероприятия. Разполагате със свободно време или възможност за организирано посещение с професионален екскурзовод на историческата част на Дубровник срещу допълнително заплащане: Очаква Ви невероянтата атмосфера зад крепостните стени на Дубровник -много история, култура, красота, неповторими природни и архитектурни композиции, музеи и галерии. Нощувка. ден втори - 27.04.2019 Закуска в хотела. Разполагате със свободно време за почивка или възможност да се включите в организирана целодневна екскурзия до Мостар /виж екскурзии/. Нощувка. ден трети - 28.04.2019 Закуска в хотела. Разполагате със свободно време или възможност за целодневна екскурзия до Черна гора с професионален екскурзовод - срещу допълнително заплащане: Предстои Ви среща с друга европейска страна и несравнимата красота на Которския залив, островчето „Богородица на скалата”. Ден, в който ще натрупате незабравими впечатления в перлата на Адриатика - едно от най-романтичните места на света. Нощувка. ден четвърти - 29.04.2019 Закуска в хотела. Свободно време до организирания трансфер от Вашия хотел до летище Дубровник за полет до София. Завръщане в България. Край на програмата! * Туроператорът си запазва правото, при необходимост, да променя последователността на провеждане на екскурзиите. * Eкскурзиите се заявяват предварително от България и се провеждат на Руски език! * Минимален брой участници за провеждане на екскурзията: 25 души.
 

Видове туризъм: Уикенди/Пакети, Календар, Екскурзии