Търси

Iberostar Founty Beach

  • Мароко
  • Агадир, Aгадир
  • 8 дни / 7 нощувки
  • All Inclusive
690€
Iberostar Founty Beach 4* е разположен на чудесния плаж на Мароко и в близост до центъра на Агадир, където ще може да откриете най-красивите исторически и културни места в Мароко, като Казба, градската Медина, модерната част на града или градчето Имузер. Местоположението на хотела, край Атлантическия океан, ще ви помогне да преоткриете богатата култура и традиции на Мароко. Iberostar Founty Beach 4* предлага обслужване на база All Inclusive. Тук можете да се възползвате от възможността за практикуване на различни водни спортове на плажната ивица с фин, ситен пясък.

Иформация за пакета (хотели)

Iberostar Founty Beach STD****
Държава: Мароко
Курорт/град: Агадир, Aгадир
[Местоположение]
Iberostar Founty Beach 4* е разположен на чудесния плаж на Мароко и в близост до центъра на Агадир, където ще може да откриете най-красивите исторически и културни места в Мароко, като Казба, градската Медина, модерната част на града или градчето Имузер. Местоположението на хотела, край Атлантическия океан, ще ви помогне да преоткриете богатата култура и традиции на Мароко.

[Услуги в хотела]
Гостите на хотела могат да се възползват от:
* СПА център;
* Високо-скоростен интернет;
* Салон за красота;
* Детски клубове за деца от 4-12 години и за по- големи деца 8-12 години;
* Няколко басейна;
* Конгресна зала.

Пет модерни съоражения предлагат най- доброто от традиционната мароканска и интернационална кухня. Хотелът предоставя ново кулинарно приключение всеки ден, с най-ексклузивните ястия и невероятно персонално обслужване.

[Настаняване]
Хотелът разполага с 470 комфортни и просторни стаи, разпределени в 3 сгради от 3 етажа. 292 от стаите са двойни, 52 супериор, 6 апартамента и 4 стаи за хора в неравностойно положение. 116 от всички стаи са фамилни, които биха направили престоя в Агадир изключително приятно изживяване. Всички стаи са с прекрасни, спиращи дъха гледки към Атлантическия океан и плажа на Агадир. Те разполагат с:
* Телевизор;
* Сателитна телевизия;
* Климатик;
* Баня с вана или душ;
* Сешоар;
* Мини- бар.

[All Inclusive концепция:]
* Невероятни закуска, обяд и вечеря на бюфет в ресторант Mercure, предлагащ обслужване и качество на храната от най- висок клас;
* Мароканска вечеря в a-la-carte ресторанта;
* Неограничени хранения във Founty snack- bar ресторанта с външна тераса, където се предлагат пица и салати;
* Местни и вносни напитки по всяко време на лоби бара (премиум напитките се заплащат допълнително);
* Безплатен трансфер до голф игрището;
* Чадъри на частния плаж на хотела;
* Възможност за посещение на: фитнес уроци, еднодневен достъп до тенис корта и достъп до всички спортни съоръжения през целия престой.

Допълнителна информация:
* Изисква се предварителна заявка за специални вечери.
* Допълнително заплащане за премиум напитки.

[GPS координати]
30.396781,-9.596965

Информация за екскурзиите предвидени в този пакет

Открийте Агадир и неговите вкусове (полудневна екскурзия)
Разглеждане на Агадир и посещение на: първото пристанище на Мароко, старият град с мистериозен произход – Касбах, старите квартали на Агадир и известният пазар Сук ел-Хад. Това е една чудесна възможност за всеки да опознае града или да опита от известното арганово масло, което се произвежда единствено и само тук. Търговската улица на Агадир е място, където могат да се видят различни отделения за тъкани, декоративни предмети, кафтани, кожа, медни предмети, дърво, марокански ръчно изработени предмети, постели, пердета, плодове и зеленчуци. * Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. * Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 25 туриста. * Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място. * Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.
Тафрут и Тизнит (целодневна екскурзия)
След закуска отпътуване за Тафрут. Един типичен берберски град в северен Анти Атлас, разположен на 180 км на юг от Агадир, в сърцето на долината Амелн, обкръжен от добре познатите розови гранитни планини. През февруари и март, регионът разкрива цялото си великолепие с цъфтящитe бадемови дървета. Екскурзията включва и посещение на древния град на „чуждоземен легион“- Тизнит. Изключително характерно за региона е обработването на сребро. Тук могат да се видят истински съкровища: брошки, диадеми, пръстени и ками. Връщане в Агадир в късния следобед. * Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. * Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 25 туриста. * Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място. * Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.
Маракеш – Златният град (полудневна екскурзия)
След закуска отпътуване към прекрасната столица на Запад, която свидетелства за богатата и културна история на цялата страна. Един очарователен град, в който животът не спира да тече. Той пленява своите туристи, които винаги се връщат, защото първият поглед никога не е достатъчен.Тук могат да се видят исторически монументи от перлата на запада – джамията Кутубия – един от най-красивите паметници в Магреб, строени в продължение на 40 години, двореца Бахия, градините Мажорел, известният Джема Ел Фна и двореца Дар Ес Салам.Следобед връщане в Агадир. * Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. * Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 25 туриста. * Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място. * Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.
Ессауира (целодневна екскурзия)
След закуска отпътуване за Ессауира. Един красив град с невероятна архитектура, който съчетава в себе си стилове от много цивилизации. Посетителите остават очаровани от оживеното пристанище на града, Медината (ЮНЕСКО) с нейните улици, обградени от бели къщички и заразно – сладкия начин на живот. Свободно време за обяд, плаж или разходка в центъра на Медината. Ессауира е един художествен център, където туристите имат възможност да видят фрески с ярки цветове, галерии или реплика на Йерусалим от легендарния филм на Орсон Уелс „Кралството небесно“. Градът е световно известен и със своя ежегоден фестивал по звуците на гнауа. Връщане в Агадир за вечеря. * Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. * Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 25 туриста. * Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място. * Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.
Имузер (полудневна екскурзия)
Отпътуване от хотела след закуска за полудневна екскурзия до Имузер. Малко градче на около 60 км от Агадир, разположено в близост до Атласките планини. Всеки четвъртък в града се организира шоу за посетителите – седмичен пазар по улиците на града, друга интересна атракция е така неречения паркинг за магарета. Водопадът “Булченски воал“ и ветровитият път изпълват с радост пътуването на всеки един посетител. Следва връщане в Агадир, където посетилите имат възможност да разгледат красивата ботаническа градина или да се запознаят с местно произведен мед. * Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. * Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 25 туриста. * Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място. * Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.
Тиут и Тарудант (целодневна екскурзия)
Отпътуване от хотела след закуска за целодневна екскурзия до Тиут и Тарудант. Тиут е малко селище и красив оазис, разположен в подножието на планината Атлас. Екскурзията включва посещение на палмовия оазис пеша или на гърба на магаре, което е срещу допълнително заплащане и дегустация на вкусно, домашно поднесен марокански обяд по бербески. Тарудант е известен със своята търговска улица, с красивите пейзажи, с голямо разнообразие от подправки и билки, с множество търговци на накити и антики, които ежедневно чакат своите късметлии. Отпътуване за Агадир в късния следобед. * Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. * Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 25 туриста. * Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място. * Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.
Цени
 
стандартна стая (всичко включено в цената)
Начална дата Крайна дата Крайна дата за рани записвания Групови цени Настанявания Цена в евро Вид на промоцията
2017-10-03 2017-10-10 на човек в стая с 2 легла 788€ n/a
2017-10-03 2017-10-10 на човек в стая с 1 легло 886€ n/a
2017-10-03 2017-10-10 за трети човек в стая с 2 легла 690€ n/a
2017-10-03 2017-10-10 2 възрастни и 1 дете /02-11.99/ в 1 стая 2008€ n/a
2017-10-10 2017-10-17 на човек в стая с 2 легла 788€ n/a
2017-10-10 2017-10-17 на човек в стая с 1 легло 886€ n/a
2017-10-10 2017-10-17 за трети човек в стая с 2 легла 690€ n/a
2017-10-10 2017-10-17 2 възрастни и 1 дете /02-11.99/ в 1 стая 2008€ n/a
2017-10-17 2017-10-24 на човек в стая с 2 легла 788€ n/a
2017-10-17 2017-10-24 на човек в стая с 1 легло 886€ n/a
2017-10-17 2017-10-24 за трети човек в стая с 2 легла 690€ n/a
2017-10-17 2017-10-24 2 възрастни и 1 дете /02-11.99/ в 1 стая 2008€ n/a
Цената включва: * Самолетен билет София – Агадир – София с директен чартърен полет на авиокомпания BH Air; * Летищни такси; * Трансфер летище – хотел – летище; * Регистриран багаж 20 кг. и ръчен багаж 7 кг с размери до 60x40x30 cm; * 7 нощувки на All Inclusive в хотел Iberostar Founty Beach 4*; * Чадъри и шезлонги на плажа; * Ползването на: фитнес уроци, еднодневен достъп до тенис корта и достъп до всички спортни съоръжения през целия престой; * Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс; * Представител на туроператора с български език за целия престой;
Цената НЕвключва: * Горивна такса в размер на 20 евро на човек. * Допълнителни екскурзии и разходи от личен характер. * Бакшиши от 10/15 евро на човек за целия престой, който се заплаща на място. * Доплащане за общинска такса – 1,70 евро на ден (заплаща се на място).
Задължително се плаща за: * Горивна такса в размер на 20 евро на човек. Обявена на 04.04.2017 г. и се заплаща от всички.
Програма по дни: ДЕН-1 / вторник Полет от София – Агадир. Трансфер до хотела. Свободно време. ДЕН-2 / сряда Закуска. Информационна среща с Вашия представител в хотела. Свободно време за плаж и забавления или полудневна екскурзия – Открийте Агадир и неговите вкусове. Вечеря. Нощувка. ДЕН-3 / четвъртък Закуска. Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзия по желание до Тиут и Тарудант. Вечеря. Нощувка. ДЕН-4 / петък Закуска. Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзия по желание до Тафрут и Тизнит. Вечеря. Нощувка. ДЕН-5 / събота Закуска. Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзия по желание до Маракеш. Вечеря. Нощувка. ДЕН-6 / неделя Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Вечеря. Нощувка. ДЕН-7 / понеделник Закуска. Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзии по желание до Ессауира. Вечеря. Нощувка. ДЕН-8 / вторник Закуска. Свободно време за плаж и забавление или целодневна екскурзия по желание до Имузер. Трансфер до летището за полет Агадир – София. * Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 25 туриста. Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи. Полетно разписание: Превозвач: BH Air София – Агадир 15:30 – 18:15 Агадир – София 19:15 – 01:50
 

Видове туризъм: Уикенди/Пакети, Календар, Екскурзии