Търси

Ever Caparica Beach & Conference Hotel

  • Португалия
  • Лисабон
  • 8 дни / 7 нощувки
  • нощувка, закуска и вечеря
665€
Ever Caparica Beach е разположен на брега на морето, в най-големия и популярен плаж в района на Лисабон, Коста да Капарика. Хотелът се намира на 20 минути от центъра на града и летището. Приветливата атмосфера и местоположението осигуряват неповторимо изживяване и пълна релаксация.

Иформация за пакета (хотели)

Ever Caparica Beach LV 55+****
Държава: Португалия
Курорт/град: Лисабон
[Местоположение:]
Ever Caparica Beach е разположен на брега на морето, в най-големия и популярен плаж в района на Лисабон, Коста да Капарика. Хотелът се намира на 20 минути от центъра на града и летището. Приветливата атмосфера и местоположението осигуряват неповторимо изживяване и пълна релаксация.

[Услуги в хотела:]
* 2 Ресторанта
* Бар
* Фитнес
* Паркинг (срещу такса)
* Басейн
* Факс и копирни услуги
* Wi-Fi достъп
* Бизнес център
* Химическо чистене
* Конферентни зали

[Настаняване:]
Ever Caparica Beach разполага с 352 стилно обзаведени стаи. Всяка от стаите е оборудвана с:

* климатик
* телевизор
* телефон
* сешоар
* тераса
* мини бар

Информация за екскурзиите предвидени в този пакет

Полудневна обиколка на Лисабон
Запознаването Ви с Лисабон започва с трансфер от летището и посещение на района Белем. Там ще откриете най–красивите и исторически значими паметници от 15 и 16 век. Ще направите кратка спирка до Кулата Белем, която е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Тя е била отправна точка на някои от Португалските морски експедиции. Обиколката продължава със спиране до Паметника на откривателите, построен в чест на 500-ната годишнина от „смъртта” на Хенри Мореплавателя. В този район се намира и Манастира Жеронимуш, чиято сграда се счита за архитектурен шедьовър на стила Мануелино и е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. С автобуса по протежението на река Тежу ще достигнете до Алфама – един от най-старите райони на Лисабон, където в атмосферата на малките и тесни улички са се съхранили традициите на града. Прекосявайки централната част на града, района Байша (Baixa) ще се насладите на красотата на най-известните площади в Лисабон – Търговския площад (Praça do Comércio), площад Rossio, наричан още „сърцето на града” и емблиматичния Restauradores. Разходката продължава по красивия булевард Avenida Liberdade и завършва на площад Marques de Pombal, където се издига величествена статуя на държавника от 18 век. Екскурзията е включена в цената. (По желание може да се посети Манастира Жеронимуш - входна такса - 8 евро)
СИНТРА, КАБО ДА РОКА, КАШКАЙШ – целодневна екскурзия
В рамките на един ден ще имате възможността да се запознаете с романтичната и красива Синтра и крайбрежието на запад от Лисабон. Разходката в Синтра започва с Националния Дворец и преминава по малките тесни улички на градчето. Тук ще имате свободно време, за да се разходите и сами да усетите вълшебната атмосфера, служеща като вдъхновение на много поети, да се насладите на множеството занаятчийски работилнички и кафенета и да опитате от вкусните традиционни местни сладкиши "queijadas" и “travesseiros”. Продължавайки към Коларес, регион известен с трапезните си вина, достигате до Cabo da Roca – най-западната точка на континентална Европа. Тук може да си вземете специален сертификат за посещението. Пътешествието Ви продължава през впечатляващия плаж Guincho по крайбрежието до красивите скали Boca do Inferno. Отново по крайбрежието достигате и красивия курорт Кашкайш, с малки плажове и красиво яхтено пристанище. На път към Лисабон ще минете и през курорта Ещорил, за да видите известното казино и градините пред него. Връщане в Лисабон в късния следобед. (По желание може да посетите Националния дворец – входна такса - 9 евро). Eкскурзията се заявява предварително от България.
Брага и Гимараеш – целодневна екскурзия
По време на тази екскурзия от Порто ще имате удоволствието да посетите Брага, Светилището на Исус (Bom Jesus) и Гимараеш. Запознаването Ви с района Миньо, известен с красивите си пейзажи и богатото си историческо минало ще бъде незабравимо за Вас. Град Брага, е основан с името Bracara Augusta, по времето на Римската империя, което го превръща в един от най-старите християнски градове в света. Известен е като архиепископски град с огромно религиозно наследство. Най-известната забележителност на града е катедралният комплекс Се, който датира от 11 в. Това е най-старата катедрала на Португалия, в която се помещава и Музеят на съкровищата. Тук ще видите и Архиепископският дворец, който се състои от три крила, всяко решено в различен архитектурен стил. Днес тук се намира регионалната библиотека. Брага е избрана за Европейска столица на младежта през 2012 година. На 6 км от Брага се намира мястото за поклонения - Bom Jesus (в превод - Добрият Исус). Впечатляващо стълбище с дължина 116 метра води до красива барокова църква, с един от най-красивите олтари в Португалия. На всяка площадка на стълбището има чешма, а водата й се счита за лековита за различни болести. Изкачването по стълбището до църквата е важно за поклонниците. От върха се открива красива гледка към Брага. Гимараеш е мястото, на което се смята, че е възникнала Португалия и е родно място на първия португалски крал. Центърът на града е включен в списъка за световното културно наследство на ЮНЕСКО. Разходката Ви в града започва от Замъка, от 12 в., където е роден Алфонсо Енрикеш, основателя на Португалия. Издигнат е на хълм и се вижда отдалече. Продължавате по красивите малки улички на града и достигате до площад Da Oliveira, където се намира една от най-популярните църкви в града - Igreja de Nossa Senhora da Oliveira. Дворецът на херцозите на Браганса, от 15 в. също е една от забележителностите на града. През 2012 г. Гимараеш е избран за европейска столица на културата. Връщане в Порто в късния следобяд. Eкскурзията се заявява предварително от България.
ПОРТО – полудневна екскурзия
Порто, най- големият град в северна Португалия е една от най–старите туристически дестинации в Европа и предпочитано място за много посетители. Разположен е на устието на река Дору при вливането в Атлантическия океан. Богатото и величествено културно наследство и винените изби за портвайн са само част от причините, които привличат хиляди туристи в града. Порто е обявен за дестинация номер едно на 2013 г. от Lonely Planet. След трансфера от Лисабон започва разходката Ви в Порто. Историческия център на града е обявен за част от културно историческото наследство на ЮНЕСКО. По време на пешеходната разходка ще може да видите Университета, църквата със 70 метровата кула Torre Dos Clérigos, площада пред Кметството, гарата Sao Bento с рисунки от типичните плочки азулежош пресъздаващи важни исторически събития и ще достигнете до Катедралата Se. От тук се открива красива гледка към река Дору и част от 5-те мостта, които свързват града с обособения от другата стана на реката район Вила Нова де Гая, известен с избите за портвайн. От Катедралата по тесни стълби може да се слезе до района Рибейра, известен с многобройните си ресторанти. Запознаването Ви с Порто завърша в изба за портвайн, където ще се насладите на питието и ще може да си купите подарък за своите приятели. След екскурзията следва настаняването в хотелите. Екскурзията е включена в цената.
ФАДО ВЕЧЕР
Ще имате уникалната възможност да се потопите в атмосферата и да почувствате тази типична португалска музика в задушевната обстановка на традиционен Фадо ресторант. Фадо музиката е включена в списъка за световно културно наследство от ЮНЕСКО през 2012 г. Ще преживеете една автентична португалска нощ с музика и танци на живо, и типична кухня. Трансфер от хотела към ресторанта около 19:30 ч. Препоръчително е да пристигнете в ресторанта в 20:00. Шоуто започва в 20:30 и приключва в 22:15 Меню: хляб, масло и маслини зеленчукова супа риба треска крем карамел бяло и червено вино, кафе и вода Провежда се на 29.12.2014. Eкскурзията се заявява предварително от България.
Обидош – Назаре - Баталя
Екскузията Ви запознава с района на север от Лисабон. Първата спирка е в Обидош – малко селце, оградено с крепостни стени, с типични бели къщи, с балкони от ковано желязо и известната крепост Pousada do Castelo. След това ще посетите Назаре – едно от най-пъстроцветните португалски рибарски селища. Тук ще имате свободно време за обяд. При възможност ще отидете до Ситио, от където може да се насладите на красивата гледка към плажа и океана. След обяд следва посещението на Манастира Баталя (част от културно-историческото наследство на ЮНЕСКО), шедьовър в готически стил, с впечатляващи витражи (входната такса не е включена). Връщането в Лисабон е привечер. Входна такса Манастира Баталя: 6.50 евро. Eкскурзията се заявява предварително от България.
Цени
 
стая с гледка към градината (нощувка, закуска и вечеря)
Начална дата Крайна дата Крайна дата за рани записвания Групови цени Настанявания Цена в евро Вид на промоцията
2016-09-01 2016-09-08 на човек в стая с 2 легла 699€ n/a
2016-09-01 2016-09-08 на човек в стая с 1 легло 837€ n/a
2016-09-08 2016-09-15 на човек в стая с 2 легла 675€ n/a
2016-09-08 2016-09-15 на човек в стая с 1 легло 812€ n/a
2016-09-15 2016-09-22 на човек в стая с 2 легла 675€ n/a
2016-09-15 2016-09-22 на човек в стая с 1 легло 812€ n/a
2016-09-22 2016-09-29 на човек в стая с 2 легла 709€ n/a
2016-09-22 2016-09-29 на човек в стая с 1 легло 847€ n/a
2016-09-29 2016-10-06 на човек в стая с 2 легла 665€ n/a
2016-09-29 2016-10-06 на човек в стая с 1 легло 802€ n/a
Цената включва: * Самолетен билет: София - Лисабон - София * Летищни такси * Трансфер: летище-хотел-летище * 7 нощувки на база закуска и вечеря /с включени минерална вода и вино / * Настаняване в 4 звезден хотел * Сити тур на Лисабон. * Медицинска застраховка.
Цената НЕвключва: * Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени. * Допълнителни екскурзии и разходи от личен характер.
Задължително се плаща за: * Горивна такса. *Доплащане за застраховка за възрастни от 70 до 75 г.: 5.75 евро за 8 дни; от 75 до 80г.: 15.15 евро за 8 дни.
Доплащане по желание за: * Допълнителни екскурзии и разходи от личен характер.
Програма по дни: ОЧАКВАЙТЕ!
 

Видове туризъм: Уикенди/Пакети, Календар, Екскурзии