Търси

Aquamare hotel

  • Гърция
  • Родос град, Родос
  • 5 дни / 4 нощувки
  • Закуска
284€


Иформация за пакета (хотели)

Aquamare hotel***
Държава: Гърция
Курорт/град: Родос град, Родос
[GPS координати]
36.453815,28.221392

Информация за екскурзиите предвидени в този пакет

Целодневен тур на острова
Ще започнете обиколката с пътуване по красивото източно крайбрежие на острова и първа спирка ще бъде град Линдос, най-красивото и може би най-известното място в Родос. Линдос е малко градче от малки бели къщички и тесни улички, където движението на коли не е разрешено. От тук ще се открие спираща дъха гледка към Акропола. Следващата спирка в екскурзията е Венецианския замък на Монолитос. На върха на 300-метрова скала ще откриете малката църквичка, посветена на Свети Пантелеймон, след което ще посетите село Сиана, където ще опитате традиционния родоски мед. Свободно време и възможност за обяд. В Ембона ще имате възможност да разгледате малка семейна фабрика за производство на родоско вино, спечелила множество награди из цяла Европа и света. Последната спирка в нашата програма ще бъдат Седемте извора, от където се откриват красиви пейзажи.
Град Родос -сити тур /полудневна/
Разходката започва с обиколка на новата част на град Родос, където ще имате възможност да се насладите на впечатляваща архитектура, Новия пазар, Административните сгради и на двата елена гордо застанали на входа на Пристанище Mandraki. Пътуванего продължава до хълма Mount Smith, където едно време е бил разположен Акропола на Древен Родос. Тура обхваща падналите масивни колони от храма на Атина, храма на Аполон, стадиона на Diagoras и пристанището. Ще влезете в укрепения град през портата Amboise и ще продължите разходката до двореца на Великите Магистри. Ще продължите по Улицата на Рицарите, път покрит с цветен мрамор и уникални мозайки, ще минете покрай средновековни кули и украсени фасади. Ще имате и свободно време за шопинг.
Филеримос и Критиниа /полудневна/
Вълнуваща екскурзия до северната част на остров Родос. Първата спирка, която ще направите е мaнастир Filerimos. Манастирът се намира на 8км от Родос, близо до селището Trianta. Там ще разгледате старинни руини, останали на хълма. Манастир Filerimos е построен през 5в от Византийците и една от основните забележителности, които трябва да посетите. След това ще продължите тура към винарна, за да дегустирате местни вина и други продукти като „Suma”(местна ракия). Следваща спирка е замъка Kritinia. Изкачвайки се до средновековните руини на замъка, ще се насладите на невероятна следка към Егейско море. Връщане към хотелите.
Цени
 
стандартна стая (нощувка със закуска)
Начална дата Крайна дата Крайна дата за рани записвания Групови цени Настанявания Цена в евро Вид на промоцията
2015-10-08 2015-10-12 на човек в стая с 2 легла 284€ n/a
2015-10-08 2015-10-12 на човек в стая с 1 легло 339€ n/a
2015-10-08 2015-10-12 2 възрастни и 1 дете /02-11.99/ в 1 стая 803€ n/a
Цената включва: * Изпращане на летище София от представител на туроператора. * Самолетен билет с ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ: Варна-о-в Родос-Варна. * Посрещане на летище Родос от представител на туроператора на о-в Родос. * Трансфер: летище-хотел-летище. * Настаняване за 4 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел. * Медицинска застраховка със застрахователна премия 10 000 евро за целия период.
Цената НЕвключва: * Летищни такси 79 евро на възрастен/дете към 29.05.2015 * Доплащане за застраховка за възрастни от 70 до 80 г.: 5 евро за 5 дни.
Задължително се плаща за: * Летищни такси 79 евро на възрастен/дете * Горивна такса -поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени. Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивнато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
Доплащане по желание за: * Екскурзии по желание, които се заявавят от България. Екскурзиите се провеждат на руски език!
Програма по дни: ден първи Програмата започва с изпращане на летище Варна от представител на туроператора за чартърен полет до о-в Родос. След кацане на летище Родос Ви очаква представител на фирмата-партньор за трансфер до избрания от Вас хотел. Информационна среща с цел представяне на дестинацията и по-подробна информация за района, Вашия хотел и организираните за Вас допълнителните мероприятия. Свободно време. Нощувка. ден втори Закуска в хотела. Разполагате със свободно време за почивка или възможност да се включите в организирана полудневна ескурзия до Родос град - срещу допълнително запалащане. /Виж екскурзии/. Нощувка. ден трети Закуска в хотела. Разполагате със свободно време за почивка или възможност да се включите в организирана целодневна ескурзия Обиколка на острова - срещу допълнително запалащане. /Виж екскурзии/. Нощувка. ден четвърти Закуска в хотела. Свободно време за почивка, самостоятелни разходки и посещения. По желание може да се включите в организирана полудневна eкскурзия до Филеримос и Критиня - срещу допълнително заплащане./Виж екскурзии/ Нощувка. ден пети Закуска в хотела. Освобождаване на стаите до 12:00 ч. и свободно време до организирания трансфер от Вашия хотел до летището в Родос за директен полет до Варна. Завръщане в България. Край на програмата! * Забележка: - Всички допълнителни екскурзии се провеждат на руски език и се заявяват и заплащат предварително от България до 30.09.2015 г. - Програмата може да претърпи промени!
 

Видове туризъм: Уикенди/Пакети, Календар, Екскурзии