Търси

Royal Jinene

  • Тунис
  • Сус
  • 6 дни / 5 нощувки
  • All Inclusive
0


Иформация за пакета (хотели)

Hotel Royal Jinene****
Държава: Тунис
Курорт/град: Сус

Информация за екскурзиите предвидени в този пакет

Картаген, Сиди Бу Саид и Музея Бардо
Целодневна екскурзия, която Ви отвежда назад в миналото на Тунис. Ще отпътувате за Картаген – едно от най-красивите пристанища на Средиземно море, разрушено през 146 г. Заедно с екскурзовод ще разгледате добре запазени останки и ще си представите величието на града. Около обяд се спира в малкия град Сиди Бу Саид с типична атмосфера с малки улички и китни къщи в бяло и синьо. Свободно време за самостоятелно разглеждане без екскурзовод. Обяд в Сиди Бу /не включва напитки/. По-късно ще се отправите към националния музей Бардо с богата колекция от уникални римски мозайки. Ексурзията се провежда на руски език при минимум 6 души!
Перлите на Сахара
Едно страхотно изживяване и неповторим начин за 2 дни да почувстваш, че си в Африка и да опознаеш културата, бита, природата и атмосферата на Южен Тунис! Първи ден: Ранно отпътуване от хотела /около 5:00-6:00/ и отправяне към Ел Джем, посещение на един от най-красивите амфитеатри от Римско време, където е сниман и известния филм „Гладиатор”. Кратка почивка в селището Махрес. Следваща спирка е автентичното селище на берберите Матмата , където ще посетите типични жилища на местните, намиращи се в подземни пещери. Обяд в Матмата. (напитките на са включени в цената). Заминаване за района на Дуз, посещение на град оазис в пустинята и по желание възможност да яздите камили – допълнително се заплаща около 13евро. Нощувка и вечеря в хотел 4* в Дуз. Втори ден: Рано сутринта закуска в хотела. Отпътуване от хотела, като по пътя се прекосява легендарното пресъхнало солено езеро Шот Ел Джерид и се наблюдава изгрева на слънцето. След това ще участвате в джип сафари - в рамките на 4 часа ще усетите неповторимия чар на великата пустиня и ще видите декора, където е бил сниман първия филм „Междузвездни войни”. Заминаване за района на Тозер. Ще посетите музеят „Еden Plams”, специален музей посветен на хилядите видове палми, превърнали Тозер в истински оазис. Обяд в Метлауи. (напитките на са включени в цената). Кратка почивка в селището Джелма. Отправяне към град Кайруан – посещение на Свещения ислямски град - четвъртият по важност град за поклонения на мюсюлманите, където се намира една от най-красивите джамии (Okba) и медина в Тунис. Ще спрете за кратка фотопауза около Голямата джамия, след което ще посетите фабрика за килими. Връщане в Сус/Хамамет. Ексурзията се провежда на руски език при минимум 6 души! Редът на разглеждане на забележителностите може да бъде променен! По желание срещу допълнително заплащане на място: - яздене на камили за 1 час в Дуз – около 13 евро Забележка: Клиентите, които не желаят да се включват в яздене на камили изчакват останалите клиенти на място. Екскурзоводите и представителите придружават клиентите по време на язденето с камили.
Лазерно Шоу "Alzahra" и Фолклорна вечер
Светлинното и звуково щоу ще Ви пренесе назад в древната история на Тунис. Спектакълът ще Ви представи поредица от събития и картини от миналото до днес – живота в Картаген, Пуническите войни между Рим и Картаген, властта на турските султани, френския протекторат и най-накрая съвременната и независима държава. Вечерта ще започне с фолкорно представление в импровизирано берберско село, по време на която ще се запознаете с древния финикийски начин за приготвяне на традиционния хляб – табун. Ще имате възможност не само да наблюдавате, но и сами да помогнете в пекарната. Програма ще продължи с виртуозно езда, след което ще се насладите на фолклорен ансанбъл, който ще Ви представи национални костюми от различни региони на Тунис. По време на вечерята ще можете да опитате типична тунизийска храна. Ексурзията се провежда на руски език при минимум 6 души!
Цени: Цени на екскурзията от Сус от Хамамет 40 eur на възрастен и 20 eur за деца от 2-11.99 години 44 eur на възрастен и 22 eur за деца от 2-11.99 години
Зоопарк Friguia и Фолклорна вечер
Зоопарк Friguia разположен на 20 мин. извън Хамамет, това е най-новият зоопарк в Тунис, в който можете да прекарате дори цял ден като пояздите камила или се „запознаете” с приветливите обитатели: лъвове, тигри, маймуни... Полудневна екскурзияс включена вечеря в типичен ресторант с национални танци и програма. Ако искате да видите истинския бит на тунизийците и да усетите ритъма на техните танци и музика, в приятна обстановка и национални ястия, включете се в това приятно приключение. Ексурзията се провежда на руски език при минимум 6 души!
Цени: Цени на екскурзията от Сус от Хамамет 44 eur на възрастен и 22 eur за деца от 2-11.99 години 42 eur на възрастен и 21 eur за деца от 2-11.99 години
Кап Бон с дегустация на вино
По време на ексурзията ще видите красиви и любопитни кътчета от Тунис и ще се докоснете до местната култура и бит. Обиколката започва от градчето Набьол – считан за столица на керамиката и гръчарството. Ще имате време да посетите местния пазар, известен в миналото с търговията на камили. Екскурзията продължава с посещение на град Келибия, разположен на брега на полуостров Кап Бон. Тук ще разгледате Византийска крепост, построена на върха на 150м висок скалист нос, с изглед към морето и града. След това ще се отправите към Керкуан, включен от ЮНЕСКО в списъка на световното наследство. Керкуан е един от най-важните пунически градове, наред със Картаген и днешен Сус. Екскурзията ще завърши с дегустацуя на известни тунизийски вина. Ексурзията се провежда на руски език при минимум 6 души!
Цени: Цени на екскурзията от Сус от Хамамет 50 eur на възрастен и 25 eur за деца от 2-11.99 години 46 eur на възрастен и 23 eur за деца от 2-11.99 години
Цени
 
стандартна стая (всичко включено в цената)
Начална дата Крайна дата Крайна дата за рани записвания Групови цени Настанявания Цена в евро Вид на промоцията
Цената включва: * Изпращане на Летище София от представител на фирмата за ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН полет * Самолетен билет за ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН полет София - Енфида - София. * Посрещане от представител на фирмата-парньор в Тунис. * Трансфер: летище-хотел-летище. * Настаняване за 5 нощувки в избрания от Вас хотел на съответната база. * Представител на фирмата по време на целия престой. * Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек по време на цялото пътуване.
Цената НЕвключва: * Летищни такси - 95 евро на възрастен/дете * Доплащане за застраховка за възрастни от 70 до 80 г.: 4.80 евро за 6 дни. * Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени. Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивнато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
Задължително се плаща за: * Летищни такси - 95 евро на възрастен/дете * Горивна такса. * Доплащане за застраховка за възрастни от 70 до 80 г.: 4.80 евро за 6 дни. * Туристическа такса 30 TND /приблизително 13 евро за възрастен/ - заплаща се на летището при напускане на страната под формата на марка, която се лепи в паспорта. *Доплащане за застраховка за възрастни от 70 до 80 г.: 4,5 евро за 6 дни.
Доплащане по желание за: * Допълнителни екскурзии
Програма по дни: ден първи Програмата започва със среща на летище София с представителя на фирмата, който ще изпрати групата за полет до Тунис. След кацане на летище Енфида Ви очаква представителят с руски език на фирмата-партньор в Тунис за организиран трансфер до избрания от Вас хотел. В удобно за Вас време нашият представител ще организира за Вас информационна среща, за да Ви представи дестинацията и Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотел и допълнителните мероприяти, към които можете да се присъедините. ден втори Ще имате възможност да се насладите на престоя си в най-бързо развиващата се африканска страна, в която се съчетават по уникален начин арабския дух и самобитна култура с белезите на френското колониално влияние, което самите тунизийци определят като благотворно; да се отдадете на почивка във Вашия хотелски комплекс или на самостоятелни разходки в курортните зони и околните градове. Ако сте приключенски настроени може да направите вълнуващата двудневна обиколка из пустинята с огранизираната от нас екскурзия "Сахара - двудневно Сафари в пустинята" или по желани можете да се запишете на екскурзията „Кап Бон и дегустация на вино”. ден трети Закуска. Свободно време. ден четвърти Закуска. Свободно време. По желание – след обяд – Зоопарк Friguia и Фолклорна вечер ден пети Закуска. По желание целодневна ескурзия „Картаген”. Вечерта ще имате възможност да се запишете за незабравимо Лазерно шоу „Alzahra”. ден шести Закуска. Свободно време до организираният трансфер до летище за полет от Енфида до София . Завръщане в България. КРАЙ НА ПРОГРАМАТА! * Забележка: - Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България до 09.04.15г. - Всички екскурзии се провеждат на руски език!
 

Видове туризъм: Уикенди/Пакети, Календар, Екскурзии