Търси

Sofia’s Hotel

  • Гърция
  • Каламаки, Закинтос
  • 5 дни / 4 нощувки
  • room only
0
Хотелът е разположен в сърцето на Каламаки – предпочитано курортното градче най-вече от семейства с деца, заради красивия пясъчен плаж, разположен на 10 минути пеша от хотела.

Иформация за пакета (хотели)

Sofia’s Hotel ***
Държава: Гърция
Курорт/град: Каламаки, Закинтос
[Местоположение:]
Хотелът е разположен в сърцето на Каламаки – предпочитано курортното градче най-вече от семейства с деца, заради красивия пясъчен плаж, разположен на 10 минути пеша от хотела.

[Настаняване:]
Хотел Sofia се състои от 50 помещения – студия и апартаменти, разпределени в 4 отделни сгради между градина и басейн. Към комплекса се включват също бар и супермаркет.

Студията биват два типа: за до двама възрастни – едно двойно или две единични легла; за трима възрастни – едно двойно и едно единично или три единични легла.

Апартаментите се състоят от спално помещение с двойно легло и дневно помещение с двоен разтегателен диван или две единични легла. Идеално решение за семейства с деца.
Всички помещения са оборудвани с климатик, сейф, баня с душ, кухненски кът, хладилник, балкон.
Бебешки кошарки за деца до 2 години се предоставят безплатно от хотела.

На разположение на гостите са също така:
•Басейн с чадър и шезлонг
•Детски басейн
•Интернет кафе
•Снек-бар
•Тематични барбекю вечери
•Wi-Fi /безплатно/
•Супермаркет – един от най-големите в градчето, предлагащ голямо разнообразие от продукти
Цени
 
настаняване
Начална дата Крайна дата Крайна дата за рани записвания Групови цени Настанявания Цена в евро Вид на промоцията
Цената включва: * Самолетен билет за чартърен полет Варна – Закинтос – Варна. * Посрещане на летище Закинтос от представител на фирмата-партньор * Трансфер: летище-хотел-летище. * Настаняване за 4 нощувки според избраната от Вас система. * Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро.
Цената НЕвключва: * Летищни такси - 79 Евро на човек/дете към 09.07.2014. * Допълнителни екскурзии. * Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени. Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивнато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
Задължително се плаща за: * Летищни такси - 79 Евро на човек/дете към 09.07.2014. * Горивна такса = 10 евро на възрастен/ дете *Доплащане за застраховка за възрастни от 70 до 75 г.: 5.75 евро за 8 дни; над 75г.: 15.15 евро за 8 дни.
Програма по дни: ден първи Програмата започва със среща на летище Варна с представител на Вашия туроператор и изпращане на групата с полет от Варна до Закинтос. Посрещане от фирмата-партньор на о. Закинтос. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Следва информационна среща за заявяване на опционални мероприятия и екскурзии, към които можете да се присъедините на място (заплащат се допълнително). Нощувка. ден втори-ден четвърти Разполагате със свободно време за пълноценна почивка и самостоятелни разходки и забавления. Нощувка. ден пети Предстои освобождаване на хотела, свободно време и подготовка за организиран трансфер до летището в Закинтос за полет до Варна. Завръщане в България. КРАЙ НА ПРОГРАМАТА * Забележка: - Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България до 23.09.2014 г. - Програмата може да претърпи промени!
 

Видове туризъм: Уикенди/Пакети, Календар, Екскурзии